Επιλογή μεταφραστή. Τι να προσέξω

μεταφραστής-υπηρεσίες μετάφρασης-Στέλλα Δινάκη νομικές μεταφράσεις σέρρες

Η υπηρεσία της μετάφρασης για οποιαδήποτε ανάγκη σας, είτε νομική είτε ακαδημαϊκή είτε εμπορική είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να είστε σίγουροι για τον επαγγελματία μεταφραστή που θα εμπιστευτείτε καθώς είναι αρκετά εύκολο αν δεν τηρούνται κάποιες βασικές προδιαγραφές το έργο να αποτύχει. 

Επιλέξτε πιστοποιημένο μεταφραστή

Η επιλογή του σωστού συνεργάτη είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Πρέπει να προσέχετε ώστε να είναι πιστοποιημένος από τους αρμόδιους φορείς και τηρεί τα απαραίτητα στάνταρ και προδιαγραφές. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε και την αξιοπιστία και ορθότητα του αποτελέσματος.

Κατάρτηση και εξειδίκευση

Ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες στο κομμάτι της μετάφρασης καλό θα ήταν να επιλέξετε τον επαγγελματία μεταφραστή που γνωρίζει και μπορεί να αποδώσει το έργο σας με τον σωστό τρόπο. Για παράδειγμα υπάρχουν μεταφραστές που ειδικεύονται σε ένα μόνο είδος (πχ μεταφράσεις λογοτεχνικών κειμένων). Υπάρχουν όμως και μεταφραστές που έχουν μια πιο ευρεία γκάμα υπηρεσιών (νομικές μεταφράσεις, ακαδημαϊκές, εμπορικές κλπ)

Παράλληλα όσο πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες προσφέρει ένας επαγγελματίας μεταφραστής τόσο το καλύτερο. Αν για παράδειγμα χρειάζεστε και επικύρωση του μεταφρασμένου εγγράφου σας καλό θα είναι ο μεταφραστής να μπορεί είτε να πιστοποιήσει ο ίδιος την μετάφραση είτε να διαθέτει συνεργάτη δικηγόρο ο οποίος αναλαμβάνει την συγκεκριμένη διαδικασία.

Οι Υπηρεσίες μετάφρασης Στέλλα Δινάκη αναλαμβάνει κάθε είδους μετάφραση για τους γλωσσικούς συνδυασμούς Αγγλικά<>Ελληνικά, Ελληνικά<>Γαλλικά

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε προσφορά για το έργο σας.